top of page

Bli med å bytte filterpatron!

Vi i CEVA kan bistå med alt innen kjøle- og varmeanlegg. Og som en del av et komplett vannbehandlingsprogram, utfører vi vedlikehold og service når det trengs. I denne artikkelen blir vi med Espen på jobb når han bytter et filterpatron.Noen ganger kan vannet i et lukket kjøle- og varmeanlegg bli forurenset med partikler. Et av flere tiltak er å sette inn et filter som kan fange opp partiklene. Da er det viktig med kontinuerlig vedlikehold, ettersom et filter som blir tett kan bidra til videre forurensing i anlegget. Et forurenset anlegg er dårlig nytt både for miljø og for drift.


Kort stund siden forrige filterpatronbytte


Vi er med Espen på jobb og ser når han bytter filterpatroner på et ettpatronsfilter. Det er 2-3 uker siden forrige bytte, men ettersom dette er et anlegg med mye partikler er det allerede på tide. Det kan den kullsvarte filterpatronen bekrefte.


Espen bytter filterpatron.


Legg også merke til sirkulasjonspumpen ved siden av filteret. For å unngå at delstrømsfilteret skal påvirke gjennomstrømmingen i anlegget, monterer vi alltid filteret i serie med en egen pumpe.


Nytt filter.


Mistanke om forurensing i anlegget?


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om vannbehandling, legionellakontroll eller andre rørservicetjenester.


Comentarios


bottom of page